Coupe Maarsseveen

Coupe Maarsseveen

De Coupe Maarsseveen zal dit jaar gehouden worden op 8 en 9 juli 2017. Als vanouds zal de het strandje bij de Maarsseveense plassen veranderen in een dropzone met PA-kussen en doelschijf voor HP koepels.
 
Inschrijfformulier

Dropzone

De dropzone is hier op google maps te vinden.

Het is een bijzondere en uitdagende locatie met gras, water, zand, bomen en natuurlijk het publiek dat naast medespringers bij goed weer zeker ook uit de gewone gasten op het terrein zal bestaan. Vrienden en bekenden zijn welkom natuurlijk!

Voor deelname geldt een minimumeis van 100 sprongen ervaring, minimaal A-brevet, eigen materiaal en toestemming van de instructeur van dienst. Als je overweegt voor het eerst mee te doen: vraag vooral mensen met ervaring op deze plek om advies.

Hangaar

Vertrek zal zijn vanaf vliegveld Hilversum in onze eigen PH-TGC (C182). Hier is vanzelfsprekend - net als bij de plassen - gelegenheid voor vouwen en een snack en drankje uit onze kantine.
Na de wedstrijd zal dit natuurlijk de plek zijn voor napraten en natuurlijk de prijsuitreiking.

Inschrijven

Inschrijven kan zowel per team (van 4) als individueel, in ieder geval maak je zowel met je team (lees stick) als individueel kans op een van de prijzen, een fysiek bewijs van eeuwige roem.
De kosten zijn € 15 per persoon, sprongprijs is de standaard PCMN sprongprijs van 3500ft (€ 13, niet leden € 17) Inschrijven kan vanaf nu, tot 5 juli 2017.
We streven er naar de wedstrijd te springen over vijf ronden op zaterdag. Zondag is uitwijk / uitloop bij grote deelname.
 
Inschrijfformulier